siluet-1-as-Smart-Object-1 Photobooth  foto kabina

Što je photobooth kabina?!?

Photobooth foto kabina  je photobooth kabina najnovije generacije koja osim osim funkcionalnosti ima moderan i elegantan izgled.

siluet-1-as-Smart-Object-1 Photobooth  foto kabinaBilo da se radi o vjenčanju, proslavi rođendana, eventu, ili maturalnoj večeri uz BoothBox ćete se sigurno zabaviti. To je nezaboravno iskustvo koje ćete pamtiti čitav život. Javite nam se da zajedno stvaramo uspomene!

Photobooth je posljednjih godina naročito popularan na vjenčanjima podižući zabavu na novi nivo, a Vaše uzvanike ne ostavlja ravnodušnima.

Ako želite atraktivan i elegantan vizualni izgled, uslužno osoblje, trenutni ispis fotografija, neograničen broj isprinta, puuuuuuno zabavnih i unikatnih rekvizita, mogućnost objavljivanja na društvenim mrežama, personalizirani vizualni identitet fotografija….i još mnogo zanimljivih detalja, sve to čini BoothBox  najboljim izborom  za Vaše vjenčanje, maturalnu zabavu ili neku drugu vrstu eventa. Mi smo locirani u Splitu, ali na Vaš poziv dolazimo i u Njemačku (pod uvjetom da nam platite putne troškove, smještaj i turu piva na Octoberfestu)

No to nije sve. U ponudi imamo “čarobno ogledalo” tj. magic  mirror kao i 360° video booth. Vi odaberite što Vam se više sviđa.

Očekujemo Vaš poziv +385915469167

Vi se samo zaljubite, a nama prepustite sve ostalo.

Vaš BoothBox